Termeni si conditii

FaraAmenda.ro

Utilizarea acestui site implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

FaraAmenda.ro isi asuma dreptul de a modifica/actualiza/corecta structura, continutul si serviciile in orice moment sau de a suspenda functionarea temporara a acestuia, fara o alta notificare.

1. CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

FaraAmenda.ro este un site prin care se poate:

  • obtine informatii cu privite la datele de expirare a RCA-ului, Rovinietei sau ITP-ului pentru una sau mai multe masini
  • primirea de email-uri inainte de expirarea RCA-ului, a Rovinietei sau a ITP-ului
  • primirea de SMS-uri inainte de expirarea RCA-ului, a Rovinietei sau a ITP-ului
  • consultarea informatiilor cu privire la datele de expirare in Contul utilisatorului

Accesul/vizitarea faraamenda.ro se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia si reprezinta întreaga întelegere dintre parti. Clientul isi da acordul impunerii acestor termeni si conditii de utilizare. In situatia in care clientul nu este de acord cu acesti termeni, va accesa faraamanda.ro doar in scop informativ si nu in vederea inregistrarii unui cont. FaraAmenda.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii de utilizare in orice moment. Orice modificare a acestora va fi valabila de indata ce va fi postata pe FaraAmenda.ro.

Continuarea accesarii si folosirii faraamenda.ro urmarind modificarea termenilor si conditiilor de utilizare constituie acceptarea acestora precum si a modificarilor survenite in timp.

2. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ.

Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea FaraAmenda.ro.

3. ACCESUL LA SERVICIILE FARAAMENDA.ro

Accesul la serviciile FaraAmenda.ro se realizeaza prin inregistrarea unui cont prin completarea campurilor din formular. Datele sunt procesate conform politcii de confidentialitate FaraAmenda.ro.

Trimiterea de notificari se va realiza dupa procesarea contului de catre un reprezentant faraamenda.ro.

4. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Datele sunt procesate in conformitate cu Politica de Confidentialitate disponibila pe faraamenda.ro

5. OFERTAREA RCA

Confirm că am citit, am ințeles conținutul NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL al SAFETY BROKER DE ASIGURARE SA (IPDCP-3) și a prezentului consimțământ, iar cele exprimate mai jos reprezintă voința mea, în cunoştință de cauză, liber exprimată, transpusă pe acest formular bifat corespunzător.

Sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate de SAFETY BROKER DE ASIGURARE SA pentru scopuri statistice, respectiv de marketing, să fiu contactat și să primesc informații relevante de la SAFETY BROKER DE ASIGURARE SA sau de la persoane împuternicite expres de SAFETY BROKER DE ASIGURARE SA în acest sens, în vederea fructificării de eventuale oportunități de asigurare, respectiv a îmbunătățirii serviciilor pe care SAFETY BROKER DE ASIGURARE SA mi le oferă.

Sunt de acord cu prelucrarea de către SAFETY BROKER DE ASIGURARE SA a datelor mele cu caracter personal inclusiv cele privind starea de sănătate dacă este cazul, indispensabile în vederea prestării serviciilor de intermediere în asigurări solicitate de mine, în administrarea polițelor mele de asigurare și pentru a interveni în sprijinul meu în relația cu societățile de asigurare în situațiile de producere a riscului asigurat, în acord cu legislația privind prelucrarea datelor cu caracter personal, legislația privind asigurările și a codurilor de conduită din industria de profil.

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal privind minorii nominalizaţi ca (potențiali) asigurați/beneficiari, indispensabile în vederea prestării serviciilor de asigurare (ofertarea şi emiterea polițelor de asigurare, gestionarea contractelor de asigurare/ polițelor, inclusiv reînnoirea acestora, soluționarea daunelor) și de reasigurare, cu respectarea legislației specifice in vigoare.