Termeni si conditii

FaraAmenda.ro

Utilizarea acestui site implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

FaraAmenda.ro isi asuma dreptul de a modifica/actualiza/corecta structura, continutul si serviciile in orice moment sau de a suspenda functionarea temporara a acestuia, fara o alta notificare.

1. CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

FaraAmenda.ro este o platform online prin care ofera urmatoarele servicii:

  1. Inregistrarea unui autovehicul sau a mai multor autovehicule pentru a obtine informatii privind datele de expirare a RCA-ului, Rovinietei sau ITP-ului si a notificarilor prin email si SMS iniante de expirarea acestora. De asemenea in contul de utilizator se pot seta/corecta datele de expirare manual, se pot adauga masini sau sterge cele existente
  2. Ofertare RCA si emiterea electronica de polite RCA.
  3. Efectuarea de cereri de comanda pentru piese/accesorii auto.

Accesul/vizitarea faraamenda.ro se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia si reprezinta întreaga întelegere dintre parti. Clientul isi da acordul impunerii acestor termeni si conditii de utilizare. In situatia in care clientul nu este de acord cu acesti termeni, va accesa faraamanda.ro doar in scop informativ si nu in vederea inregistrarii unui cont. FaraAmenda.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii de utilizare in orice moment. Orice modificare a acestora va fi valabila de indata ce va fi postata pe FaraAmenda.ro.

Continuarea accesarii si folosirii faraamenda.ro urmarind modificarea termenilor si conditiilor de utilizare constituie acceptarea acestora precum si a modificarilor survenite in timp.

2. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ.

Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea FaraAmenda.ro.

3. ACCESUL LA SERVICIILE FARAAMENDA.ro

Accesul la serviciile FaraAmenda.ro se realizeaza prin inregistrarea unui cont prin completarea campurilor din formular. Datele sunt procesate conform politcii de confidentialitate FaraAmenda.ro.

Trimiterea de notificari se va realiza dupa procesarea contului de catre un reprezentant faraamenda.ro.

4. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Datele sunt procesate in conformitate cu Politica de Confidentialitate disponibila pe faraamenda.ro

5. OFERTAREA RCA

Confirm că am citit, am ințeles conținutul NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL al SAFETY BROKER DE ASIGURARE SA (IPDCP-3) și a prezentului consimțământ, iar cele exprimate pe https://rca.faraamenda.ro la Pasul 0(GDPR) reprezintă voința mea, în cunoştință de cauză, liber exprimată, transpusă pe acest formular bifat corespunzător.

6. Cereri de comanda piese/accesorii auto

Cereri de comanda plasate pe FaraAmenda.ro nu reprezinta confirmarea ca putem onora comanda. Ne rezervam dreptul de a nu o onora comanda sau de a o onora partial.

Pentru a putea beneficia de retur trebuie comanda trebuie insotita de o serie de sasiu corecta. Din cauza erorilor de ordin tehnic, este posibil ca piesele sa nu se potriveasca pe masina, chiar daca au fost verificate pe baza seriei de sasiu.

In cazul in care exista neclaritati, vei fi contactat telefonic pentru clarificari. Altfel o sa primesti confirmarea insotita de un link de plata prin email si SMS.

Cererile de comenzi se proceseaza de Luni pana Vineri, in intervalul 09:00 - 17:00.

Consulta politica noastra privind "Comenzi, Plata, Livrare, Retur, Garantii". Acceptarea Termenilor si Conditiilor inseamna ca esti de acord si cu politica noastra privind "Comenzi, Plata, Livrare, Retur, Garantii"